... ... ... ... ...

Lilla Wisingsö

Visingsö i Gränna

Nathalie vill att fler ska se och förstå storheten i denna lilla, vackra och produktiva ö.

Visingsö i Vättern är troligtvis Sveriges mest beskådade ö från färden på E4:an från södra Östergötland hela vägen till Jönköping. Förra året upplevde 160 000 turister öns magnifika solnedgångar, fascinerande historia och rofyllda atmosfär – här finns ett lugn som går att ta på. Och så finns det en lång rad fantastiska producenter av livsmedel och hantverk och upplevelseföretagare.

Trettio producenters livsmedel, hantverk och upplevelser ska smakfullt dukas upp i den mysiga butikslokalen på Brahegatan 63 i Gränna som öppnar fredagen den 15 maj 2020. Vad sägs om riktig Öa honung, Philipp ́s trädetaljer, konst av Linnea, äkta Alpackagarn, Bengsgårdens rapsolja eller Lasses keramik? Allt det och mycket mer kommer du att hitta i butik Lilla Wisingsö!

”Om jag kan locka över en enda människa som komma in i min butik, att åka över till ön även om de inte tänkt det, så har jag lyckats den dagen. Jag vill att fler ska förstå storheten i den här lilla, vackra och produktiva ön. Hjärtligt välkomna den 15:e på invigningen, och sen hela sommaren!”, hälsar Nathalie.

För frågor om Butik Lilla Wisingsö, välkommen att kontakta:

Nathalie Clarling, 070 450 40 39, lillawisingso@gmail.com

Brahegatan 63, 563 32 Gränna