... ...

"Lilla" Lilla Wisingsö hemma på Öa

Visingsö på Visingsö

Efter en hög efterfrågan så tar nu Lilla Wisingsö steget att öppna ́hemma ́ på ön!

När allt blommar som mest, under juli månad så kommer ́Lilla ́Lilla Wisingsö husera den mysiga Grindstugan alldeles vid entrén till caféet på Wisingsborgs Trädgård. Här kommer ägaren Nathalie med sitt crew att visa upp allt vad Visingsö har att erbjuda, precis som i flaggskeppsbutiken i Gränna, t.ex. lokalt producerad mat, konst, hantverk och fina souvenirer. De kommer även hjälpa till att kunna boka boende och upplevelser som kajakpaddling, ridning eller Alpacka safari m.m. på plats på ön.

́Lilla ́ Lilla Wisingsö kommer att ha öppet när caféet är öppet, smidigt eller hur? Nu kommer du båda att kunna njuta av den praktfulla örtagården, fika OCH köpa dina Visingsöprodukter och souvenirer på ett och samma ställe!

Nathalie berättar ́vi har fått frågan så många gånger, att jag tyckte det var dumt att inte testa. Självklart ska allt vara samlat från, av, för och på ön! ́

Välkomna att besöka av ́Lilla ́ Lilla Wisingsö, varje dag under juli månad på Wisingsborgs trädgård. Invigningen sker kl. 11.00 den 1:e juli, då bjuds det på bubbel för alla nyfikna!

Visngsborgs Trädgård, Visingsö