Trolska Båtturer

En naturupplevelse i John Bauer-miljö!

Våra ordinarie turer avgår och ankommer från Bunnströms badplats vid norra delen av sjön Bunn. Båtturen tar ca två timmar och fyrtiofem minuter. Vi rekommenderar att ni ringer och bokar plats då det ofta blir fullbokat.

Tidtabell sommaren 2020:
Under juni avgår båtturen lördagar och söndagar klockan 12:30
Juli och fram till 12 augusti avgår båtturen alla dagar klockan 12:30
Vid vackert väder och många bokningar kör vi extratur klockan 15:45

Förtäring beställs vid bokningen.
Vi erbjuder kaffe, te, läsk och vatten samt frallor och kaka. 60:- per person.
(OBS Bokning av reguljära båtturer sker endast via telefon 070-7917810)

Priser båttur
Vuxna 220:- p/p, barn under 12 år 110:- p/p

 

Charterturer
Anlita oss för er fest, personalträff, kick-off, representation, konferens, aktiviteter underhållning bröllop etc. Annorlunda företags och personalfester Vi kan ordna med konferenser och övernattningar i samarbete med hotell och pensionat samt vandrarhem, Ni väljer. Vi sätter ihop ett paket som passar Er. Har Ni andra önskningar än vad som beskrivs ovan hjälper vi gärna till. Vi dukar till fest! Våra charterturer går från Bunn.

En chartrad tur kan se ut så här: 1,5 timmars båtfärd med öl, vin och tilltugg landstigning med femkamp middag med underhållning. Totaltid från 4 timmar OBS! Medtag alltid badkläder och ev. regnkläder/varma kläder.

Kräftfiske / Kräftskivor
Välkomna i kräfttider, vii anordnar kräftskivor. Vill du fiska kräftor själv så ordnar vi spännande och gemytliga arrangemang till er under augusti och september. Allt från halvdagsarrangemang med lunch på båten och kräftfiske under eftermiddag/kväll med kräftsupé som avslutning. Vill Ni bara pröva på med lite fiske går det också bra. Vi ordnar ett paket just för Er. Ring för info. Våra charterturer utgår från BauerGården i samhället Bunn.

Mobil: 070-7917810
E-post: frederik@trolska.se
Url (external): trolska.se